Goodbye NL, Hello World.....!
Door: Nini
Blijf op de hoogte en volg Hartini
19 April 2009 | Thailand, Bangkok
Ow ja.Ik ben in Bangkok en lig in een stapelbed in een hostel. Dag 1 van mijn wereldreis zit erop.Hoe ben ik hier ookal weer terecht gekomen?
Mijn laatste 2 weken in NL stonden in t teken van afscheid nemen. Wat was iedereen toch lief voor me en wat hebben jullie me toch vetgemest! :P Als ik ooit weer eens honger heb, dan weet ik jullie te vinden, gheheh! Maar ik heb wel ONTZETTEND genoten, van mijn afscheidsfeestje van de kids op school, de surprisedinner @ Leine, tot mijn laatste afscheidsijsje in t Sarphatipark en alles daar tussenin: THANX! Ik had me geen warmer afscheid kunnen wensen... :)
En nu zit ik dan in een hostel in BKK, met mn backpack. Een ding weet ik wel: ik ben ZO (nog?) geen backpack-meisje, hahah! :P
Ik heb veeel te veel spullen mee (F, je had gelijk... ;)) ik mis mn haarfohn-borstel en ik wil nog steeds t liefst iedere dag een ander jurkje aan. Gelukkig leer ik veel en snel van mijn kamergenootjes, 3 diehard backpackers.
Ook t klimaat hier helpt me erbij, het is de heetste maand van t jaar. Make-up op doen heeft geen zin want dat smelt er toch weer af en je haar is in 2 sec. droog en in een staart.
Verder hoor je me niet klagen over de 36+ graden, I'm loving it!!
Ik voel me hier nog niet echt wereldvreemd, het voelt eigenlijk meer vertrouwd. Misschien omdat t Azie is, of omdat ik hier al een keer geweest ben?
Morgen ga ik met de nighttrain naar Suratthani en dan door naar Ko Pha Ngang, een tropisch eilandje aan de zuidkust van Thailand.
Bangkok was slechts een tussenstop, voor mijn gevoel gaat mijn reis hier pas echt beginnen.
Hello World.....! :)
xxx Ni!
19 April 2009 - 11:05
Debby:
Nini!! oh mag ik mee??
hahaha ja die fout, van teveel babage meenemen heb ik ook gemaakt! En je wil van overal waar je komt wel een souvenirtje meenemen!! het postkantoor wordt je grootste vriend zeg maa haha. Nou heel veel plezier meid, geniet ervan en ik wacht op je volgende bericht!
xx -
19 April 2009 - 18:03
Claartje:
Hoi lieve Hartini,
Wat leuk om van je te horen! Ik ben nu al jaloers... Geniet van Kho Pa Ngang en ik kijk uit naar je volgende berichtje
X Claartje (en de groeten van Evert)
19 April 2009 - 19:32
Margje:
Nicholas zegt dat als je weer terug bent (ja, je bent pas net weg...!), dat hij je heel graag weer een keertje wil ontmoeten! Emma zou dat ook heel leuk vinden; je bent van harte uitgenodigd om een keertje langs te komen in Heerhugowaard (kan het nog Hollandser??). Geniet nu lekker van al je ontmoetingen en mooie plekken op onze moeder aarde! Liefs en groetjes van ons viertjes! -
20 April 2009 - 05:32
Misja (Jenne):
Je was een super juf!
Ik ga je missen! -
22 April 2009 - 08:19
Ellen :
Hé lieve Hartini,
Zo, de eerste dagen zitten erop. Nog maar 313 te gaan :)
En..... Viel het mee?
Was het indrukwekkend?
Nou, veel plezier, en ik blijf je volgen.
Liefs,
Ellen (Hoofdvaart)
P.S. Oh ja, ik heb voor je een klein beetje extra ruimte voor foto's gekocht.
22 April 2009 - 10:13
Leinhu:
Nice pic's en je schrijft geweldig!! (wie is die vreemde persoon naast me...hahahahha!!!)
Lekker genieten zonder krultang dan maar ;p
Kuszzzz -
22 April 2009 - 22:25
Maggy:
Hallo Hartje,
Morgen een weekje weg en nu pas in staat te reageren, m'n apple he!
enjoy enjoy -
23 April 2009 - 00:58
Kamil:
Ik hoor ook op die foto! Ik hoor ook op die foto! (Met E., F., L. enzo!) -
23 April 2009 - 07:44
Hartini D.:
Hahah! Kamillo!! Je hebt helemaal gelijk schat, ik heb m al aangepast!
Helaas, je was er niet... maar je hoort er zeker bij! We hadden wel een plekje voor je vrijgelaten, daar onder E! :D Als ik tijd heb, zal ik je erin photoshoppen... ;) -
25 April 2009 - 03:41
Radhika:
Hi Hartini!
Fijn dat je reis goed is begonnen! En dat backpackmeisje dat wordt je vanzelf! Mij is het ook gelukt om zo'n metamorfose te ondergaan!hihi
Geniet er lekker van!
Liefs, Radhika -
25 April 2009 - 14:59
D:
U kunt echt goed schrijven Juf.
Veel plezier en kijk uit naar je volgende verhaal.
xxx